Hva skjer?

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles lesekampanjen. For hver bok du leser og registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle, uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på biblioteket.Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles lesekampanjen. For hver bok du leser og registrerer på Sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i level. Sommerles.no er for alle, uansett hvor fort eller sakte du leser. Du kan velge å lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre – all lesing teller og gir deg XP. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både kule digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og premier som du henter på biblioteket.

OBS! også de som skal begynne på skolen til høsten kan delta.
For mer info : https://altom.sommerles.no

LESEKAMPANJE FOR VOKSNEBli med på vår lesekampanje for voksne: Troms leser nordnorsk. Kanskje blir det du som leser deg til deltakelse på en av de nordnorske litteraturfestivalene.
Vi trekker ut én hovedpremie blant alle innsendte lesekort og én mindre premie i hver kommune. For å være med i trekningen må man lese minst fem bøker totalt i fem forskjellige kategorier i perioden 1. juni til 31. desember.
Kategorier:
1. En roman med handling fra Nord-Norge
2. På tur i Nord-Norge
3. En ny roman med forfatter fra Nord-Norge (2018/2019)
4. En diktbok med forfatter fra Nord-Norge
5. En bok med nordnorsk humor
6. En historisk roman om Nord-Norge
7. En novellesamling eller antologi med forfattere fra Nord-
Norge
8. En klassiker med forfatter fra Nord-Norge
9. En faktabok med tema fra Nord-Norge
10. Nord-Norge sett sørfra (alle sjangre)

Dette biblioteket

Annet bibliotek

Translate »